CMS

Een website, dat wil ik wel, maar hoe houd ik hem bij? Moet ik dan allerlei moeilijke codes leren? Niet bij Contourweb! Als u een eigen website heeft, moet u deze ook kunnen bijwerken wanneer u dat wenst! Alleen dan is de website altijd up-to-date en is het voor de bezoekers ook aantrekkelijker om terug te komen! Het bijhouden van een website is kinderspel, zeker met de het systeem dat Contourweb hanteert. Het content management system.

Content management system

Het content management system ook wel CMS genoemd zorgt ervoor dat u gemakkelijk uw eigen website kunt onderhouden. U kunt pagina's toevoegen, verwijderen, bewerken en afbeeldingen invoegen. Het is gemakkelijk, overzichtelijk en het zit standaard inbegrepen bij een websitepakket bij Contourweb.nl! Dit betekend dat hij ook bij de goedkopere projecten zit inbegrepen!

Overal updaten

Naast het feit dat u zelf uw website kunt bijwerken is er nog een ander belangrijk voordeel aan het CMS systeem van Contourweb.nl. U kunt namelijk uw website van iedere plek bijwerken, als u bijvoorbeeld op zakenreis of op vakantie bent. Het CMS system bevind zich namelijk op het internet, u kunt uw website dus bijwerken zodra u internet heeft. Zo blijft u altijd in staat om de website bij te houden, zelfs als u eventjes van huis bent!

Contourweb CMS

Het CMS systeem van Contourweb is gestructureerd en gemakkelijk te begrijpen. Zo kunt u, zonder enige technische kennis uw eigen website bijhouden. Contourweb is van mening dat een website die goed bijgehouden wordt vaker bezocht wordt dan een website die verouderd is. Het CMS sytem is dus ook inbegrepen in onze service, ook als uw website wat minder geld mag kosten.