Hosting & Domeinnaam

U heeft er misschien zelfs nog nooit van gehoord, hosting en een domeinnaam. Tijdens het opzetten van een website komt er veel op u af wat u misschien niet eens begrijpt. Geen zorgen, contourweb heeft alle begrippen voor u op een rijtje. U leert wat het is en waar u op moet letten, zodat u met een gerust hart de website kunt laten ontwikkelen. Hieronder gaan we in op twee begrippen die ten grondslag liggen aan uw website, namelijk hosting en de domeinnaam.

Hosting

Hosting is een belangrijk aspect van uw website. Bij hosting verstrekt iemand u ruimte op het internet, waarop u uw website kunt bouwen. Hosting is afhankelijk van een aantal factoren. Zo moet u goed letten op de hoeveelheid webruimte en de bereikbaarheid als de website offline gaat. De meeste hosting kost slechts enkele euros per maand. De host kan u een goed advies geven over hoeveel webruimte u nodig heeft.

Domeinnaam

De domeinnaam is de naam die de bezoeker intypt in de zoekmachine of adresbalk. Veel bedrijven gebruiken de bedrijfsnaam als domein, zoals www.contourweb.nl. U kunt echter ook uw dienst omschrijven in de domeinnaam, belangrijk is dat deze gemakkelijk te onthouden is en ook logisch in verband gebracht kan worden met uw bedrijf. Een goede domeinnaam is essentieel voor het aantrekken van bezoekers! Door onze samenwerking met partners voor domeinnaam kopen, verkoop & verhuur, kunnen wij u altijd een goede oplossing aanbieden. Ook als bijvoorbeeld de door u gewenste domeinnaam niet meer voor handen is. Een domeinnaam kopen behoord altijd tot de mogelijkheden. Natuurlijk altijd met gunstige voorwaarden.

Contourweb

Contourweb heeft jarenlange ervaring met het kiezen en registreren van domeinnamen, we helpen u dan ook graag bij het kiezen van een naam die perfect past bij uw website. Ook voor web hosting kunt u bij contourweb terecht over de jaren heen hebben we talloze succesvolle websites gelanceerd. Ook uw website wordt een succes met de diensten van Contourweb! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!